Heske

Muita kuvia

Kuvan saat suuremmaksi klikkaamalla sitä. Avautuvan kuvan myös suljet klikkaamalla.

Muutama Berliini-kuva

Vaikka toisaalla onkin Berliini-galleria, on siellä enimmäkseen turistikuvia. Tässä taas jokunen kuva, joista erityisesti pidän.

Televisiotorni kerrankin edukseen.
Luoteis-Berliinissä on iso Tegeler See, jossa näimme joutsenia. Tulivat ihan rantaan uiskentelemaan, joten kuvaaminen oli todella helppoa.
Schlossbrückenillä on useita jumalattarien patsaita. Tässä Pallas, sotataidon, tiedon ja viisauden jumalatar, suojelee sankaria.
Lustgartenin rannassa tuli vastaan patsas, jolla oli rahankerjuuhattu! Vähän olimme kummissamme, kunnes huomasimme, että patsas olikin ihminen. Kaveri oli niin liikkumatta, etten olisi uskonut kenenkään siihen pystyvän. Vaihtoi vielä asentoa ja jähmettyi uudelleen.
Kuuluisalla Unter den Lindenillä on Madame Tussaudsin vahakabinetti. Vahanuket olivat yllättävän elävän näköisiä. Esimerkkinä Albert, suosikkini tiedemiesten joukossa.
Tämä kuva pojastani Oliverista on yksi parhaita ottamiani. Studiona toimi juutalaisten muistomerkki.

Näkymiä kesä-Porvoosta

Ranta-aittoja tulee katseltua niin usein, että niihin tottuu. Menikin aikansa ennen kuin löysin vähän uuden kuvakulman.
Kesäisin Porvoonjoen rannat ovat täynnä elämää. Paitsi ehkä sateisina kesinä...
Puut ja istutukset saavat kävelytien näyttämään todella vehmaalta. Kiitokset lankeavat ennen kaikkea kaupunginpuutarhurille.
Kaiken vehmauden keskellä myös J.L.Runeberg luuraa pusikossa tarkkailemassa meitä jälkipolvia.
Vai lieneekö Johan utelias tämän muinaisen liikennemerkin vuoksi? Ainakin sammalesta päätellen tällä liikennemerkillä on ikää hyvinkin arkeologisen löydön verran.

 
© Heikki S. Kekki 2017